
WEEK 1
We revise our menus daily so that you have something new to savour everyday!
WHAT'S COOKIN' THIS WEEK?
HOMEMADE MEAT DUMPLINGS WITH "OUT-TO-LUNCH" SAUCE
MIT SIDE SALAT | Schweinefleisch, gemischtes Gemüse, chinesische Kräuter, Sojasoße
NUTSY FOR CURRY - YELLOW LEMONGRASS TOFU
Zitronengras, getrockneter roter Chili, Schalotte, Galgant, Kreuzkümmel, Zimt, Kurkuma, Kaffernlimettenschale, Koriandersamen
STANDARD
KLEIN
OH-MY THAI RICE
Gebratener thailändischer Jasminreis, Kirschtomaten, Brokkoli, Karotten, Frühlingszwiebeln, Lauch, Sojasoße
STANDARD
KLEIN
NUTSY FOR CURRY - RED THAI (Contains Swiss Beef)
Kokosmilch, Zucchini, getrocknete Chilischoten, Galgant, Ingwer, Zitronengras, Kaffernlimettenblätter, Korianderwurzel, Kreuzkümmel, Sojabohnen, Limettenblätter
STANDARD
KLEIN
RINDFLEISCH
STANDARD
KLEIN

KARTOFFELSTOCK WITH SWISS BEEF
Geschmortes Rindfleisch: gemischte italienische Kräuter, Zwiebel, Knoblauch, Sellerie, Karotten, Pfeffer
STANDARD
KLEIN

SOMETHING TO DRINK?
ASIAN DETOX LEMONGRASS TEA
Prep time: 72 hours | Authentic Chinese Ulong Green tea, lemongrass, lime
2.5 DL
4 DL
JAPANESE GREEN TEA
Prep time: 24 hours | Japanese Green Tea, lemon zest, fresh lemon juice, natural syrup
2.5 DL
4 DL
SOFT DRINKS & WASSER