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WEEK 1

We revise our menus daily so that you have something new to savour everyday!



WHAT'S COOKIN' THIS WEEK?




HOMEMADE MEAT DUMPLINGS WITH "OUT-TO-LUNCH" SAUCE

MIT SIDE SALAT | Schweinefleisch, gemischtes Gemüse, chinesische Kräuter, Sojasoße



NUTSY FOR CURRY - YELLOW LEMONGRASS TOFU

Zitronengras, getrockneter roter Chili, Schalotte, Galgant, Kreuzkümmel, Zimt, Kurkuma, Kaffernlimettenschale, Koriandersamen

STANDARD


KLEIN

Vegetarian


OH-MY THAI RICE

Gebratener thailändischer Jasminreis, Kirschtomaten, Brokkoli, Karotten, Frühlingszwiebeln, Lauch, Sojasoße

STANDARD


KLEIN

Vegetarian


NUTSY FOR CURRY - RED THAI (Contains Swiss Beef)

Kokosmilch, Zucchini, getrocknete Chilischoten, Galgant, Ingwer, Zitronengras, Kaffernlimettenblätter, Korianderwurzel, Kreuzkümmel, Sojabohnen, Limettenblätter

STANDARD


KLEIN

RINDFLEISCH

STANDARD

KLEIN

NUTSY FOR CURRY - RED THAI (Contains Swiss Beef)


KARTOFFELSTOCK WITH SWISS BEEF

Geschmortes Rindfleisch: gemischte italienische Kräuter, Zwiebel, Knoblauch, Sellerie, Karotten, Pfeffer

STANDARD


KLEIN

KARTOFFELSTOCK WITH SWISS BEEF



SOMETHING TO DRINK?




ASIAN DETOX LEMONGRASS TEA

Prep time: 72 hours | Authentic Chinese Ulong Green tea, lemongrass, lime

2.5 DL


4 DL



JAPANESE GREEN TEA

Prep time: 24 hours | Japanese Green Tea, lemon zest, fresh lemon juice, natural syrup

2.5 DL


4 DL



SOFT DRINKS & WASSER


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